"Vi i stallet"

Lördagen den 20 April var det äntligen dags för årets "Vi i stallet" final. Redan klockan nio samlades 6 stycken pigga och förväntansfulla lag från totalt 4 klubbar vid Ridsportenshus, Strömsholm. 
 
Efter en kort presentation av dagen var det dags att skriva de två delproven som i år handlade om "Sitt upp". Alla lagen var väldigt koncentrerade och gjorde sitt bästa. När de hade skrivit klart fick de gå en rundvandring på Strömsholm, vilket verkade väldigt uppskattat!! Dagen bjöd även på en tipspromenad, inuti Ridsportenshus där deltagarna delades upp i lag med deltagare från andra klubbar. Före prisutdelningen hann vi även med en liten lunch som av tradition bestod utav korv med bröd.
 
Årets förstaplats gick till Salaortens Ryttarförening. Både andra och tredjeplatserna gick till Arbogas Ryttarsällskap. Och på en delad fjärdeplats hade vi Baståsens Ridklubb samt två lag från Hamre Ridklubb.
 
Alla var JÄTTDUKTIGA och vi i DUS hoppas att alla hade en rolig dag! Och vi hoppas på att ämmu fler lag vill komma och vara med nästa år!! 
 
Om du har misat vad "Vi i stallet" är kan du läsa de här: http://www3.ridsport.se/Ungdom/Lasmer/Vi-i-Stallet/
 
 

Bild på deltagare och lagledare från Sala. 
 
Gruppfoto på alla lagen + lagledare.
 
// Anna, Tove och Stina! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0