DUS-möte med smörgåstårta

Hej på alla er därute i vårt snötäckta land!

Fast det verkar ju som att snön faktiskt tänker smälta och lämna plats för våren! Jag antar att jag inte är den enda som är överlycklig. Både hästar och hästfolk brukar ju tycka lite mer om ljusare och varmare tider, eller har jag helt fel? 
 
Jag heter i alla fall Stina och är inne på mitt andra år i Dus. Det kommer komma en närmare presentation av mig och resten av oss så att man kan få lite koll på vilka vi är, så småningom.
 
Idag har vi i DUS haft vårt första "riktiga" möte sedan årsmötet! Vi har ju haft vårt konstituerande möte men det vet jag inte om jag tycker att det riktigt räknas.. Jag fick äran att blogga om dagens träff i alla fall! Vi har ju (som jag tror vi nämnt tidigare) haft planer på bloggen hur länge som helst och nu när vi äntligen har en gäller det ju att hålla liv i den. 
 
På dagens möte diskuterade vi kommande aktiviteter, så som kvällsaktiviter på ULK'arna och Vi i Stallet. Inbjudan till det sistnämnda kommer ut nu inom ett par dagar, håll utkik! Vi pratade också en del om lite större, kommande aktiviteter  - vi brukar ju anordna en konferens under tävlingarna på Strömsholm i Juni, kanske blir det nåt liknande även iår? ;)
 
En stund la vi också på att utvärdera US-weeked, tack till alla deltagare för att ni gjorde helgen så rolig! Ungefär hälften av deltagarna har svarat på enkätundersökningen som skickades ut. Vi tackar och bockar för det! Kom ihåg att vi är väldigt öppna för förslag och önskemål, våra aktiviteter ska vara givande och roliga för er som deltar och inte bara för oss i dus. Kommentera gärna här på bloggen!
 
Dagens möte hade vi på Idrottens Hus i Västerås tillsammans med Sofia Lyckman från sisu. Himla kul och givande! Vi pratade om allt spännande material som finns att få hjälp och idéer från, och diskuterade även lite mer specifikt hur DUS ska samarbeta med sisu i framtiden. Vi åt också en jättegod smörgåstårta! De bästa mötena är de där man får riktigt gott fika, kom ihåg det. Antingen i början av mötet så man får prata av sig eller som inslag i mitten om mötet är långt!
 
Nu blev det här världens längsta inlägg och dessutom lite flummigt så jag väljer att avsluta. Hoppas allt är bra med er!
 
/Stina
 
 (Det är här man ska lägga in en fin, passande bild egentligen...)

RSS 2.0