Riksungdomsmötet 2013!

Hej på er!

Jag och Anna är den här helgen på RIXU, alltså riksungdomsmötet, som den här gången är på vårt älskade Strömsholm!

Idag har vi gjort lite allt möjligt! Dagen inleddes med lunch på Knytpunkten och efter det en inledning där alla (ca 50 st) presenterade sig. Det slog mig hur fantastiskt det är att alla, från 14 till 28+ (eller hur var det nu?) verkligen ställer sig framför alla andra och pratar som om det var något de gör varje dag! I vilket annat sammanhang funkar det? Ännu ett bevis på att ridsportare är precis så tuffa som vi säger oss vara :)

Efter presentationen hade vi gruppsamtal där vi diskuterade de olika motionerna som kommit in till förbundets stämma som är om två veckor. Många intressanta tankar kom fram! Vi fick också några presentationer om lite olika projekt som CUS jobbat med, eller håller på att planera.

Efter lite fika var det dags för femkamp! Det var nog den roligaste femkamp jag varit med om, med grenar som "irländsk bangång" eller ett hopplöst vattenrace med massakerade PET-flaskor. Femkampen avslutades med en kadriljtävling där allt från kreativitet till gångarter bedömdes! Grattis till lag Ardenner som vann!

Nu på kvällen har vi haft Galamiddag och mingel! Superkul att få klä upp sig och prata ordentligt med alla fascinerande människor som är här.

Vi rapporterar mer imorgon, håll utkik på CUS blogg också (kanske dyker upp bilder...) - ungiridsporten.blogg.se!

Kram, Stina & Anna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0